ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΚΑΙ Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ

Συνάντηση εργασίας με τα στελέχη που προτάθηκαν από την παράταξή ‘’Λάρισα Μπροστά ‘’ στο νέο ΔΣ του Αναπτυξιακού Οργανισμού του δήμου Λαρισαίων πραγματοποίησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κα Ρένα Καραλαριώτου.

Για τη στελέχωση δυο θέσεων στο Δ.Σ. του Αναπτυξιακού Οργανισμού η κ. Καραλαριώτου επέλεξε πρόσωπα από την κοινωνία της Λάρισας. Πρόκειται για τους κ.κ Στέργιο Χυτούδη και Κωνσταντίνο Γουργιώτη, ενώ στο σημαντικό αυτό όργανο θα συμμετέχουν επίσης η ίδια η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Πολιτικός Μηχανικός, κα Ρένα Καραλαριώτου και ο νομικός και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης κ. Θανάσης Μαμάκος.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκαν οι άξονες δράσης του νέου Οργανισμού και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του.
Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Καραλαριώτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία, τόσο στα κοινά, όσο και στην αγορά της Λάρισας, αποτελούν πλέον μέλη του ΔΣ του Αναπτυξιακού Οργανισμού του δήμου Λαρισαίων. Τους ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησης και τους εύχομαι καλή θητεία στα νέα τους καθήκοντα.

Κοινός στόχος είναι η οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του δήμου μας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας .
Εμείς, ως δημοτική παράταξη, θα είμαστε εκεί για να συνεισφέρουμε με την εμπειρία και τις γνώσεις μας για μια επιτυχημένη πορεία.

Θα είμαστε εκεί για να παρακολουθούμε, να ελέγχουμε και να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη και ουσιαστικότερη παρέμβαση του Οργανισμού στην αναπτυξιακή πορεία του δήμου Λαρισαίων.

Βιογραφικά μελών Δ.Σ. Αναπτυξιακού Οργανισμού

Ο κ. Στέργιος Χυτούδης είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης Επιχειρήσεων και Λογιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ)
Ως Υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, του κλάδου ΠΕ Εφοριακών, έχει εργαστεί: στη ΔΟΥ Λάρισας και Ελασσόνας , στο ΣΔΟΕ Π.Δ. Θεσσαλίας, ως Ελεγκτής του ΠΕΚ Λάρισας και ως Οικονομικός Επιθεωρητής Θεσσαλίας του Υπουργείου Οικονομικών
Έχει διατελέσει: Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Νομού Λάρισας, Εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του 7ου Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Εκπρόσωπος της ΠΟΕ-ΔΟΥ στην Πανευρωπαϊκή Ένωση Εφοριακών • Αντιπρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύλλογο Οικονομικών Επιθεωρητών •Μέλος της Γνωμοδοτικής επιτροπής του Αναπτυξιακού νόμου 3299 της Περιφέρειας Θεσσαλίας .

Ο κ. Κωνσταντίνος Γουργιώτης είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ανάπτυξης ακινήτων Δημιουργική Α.Ε με υπερ-εικοσαετή εμπειρία στην διαχείριση έργων. Είναι επίσης μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, του ΕΟΣ Λάρισας και μέλος του γενικού συμβουλίου του ΣΒΕΘ.
Έχει διατελέσει επί μακρόν οικονομικός σύμβουλος στην Παγκόσμια Τράπεζα με θητεία στην Washington DC και διευθυντής επενδύσεων Venture Capital στο Κίεβο.
Έχει σπουδάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και στο GeorgeWashingtonUniversity. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ