ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τη διενέργεια της υπηρεσίας με τίτλο «Εργασίες πρασίνου και κηποτεχνίας ΔΕ Αμπελώνα», εκτιμώμενης αξίας 30.000,00 ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α., με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, αποφάσισε ο δήμαρχος Τυρνάβου σύμφωνα με έγγραφο του δήμου που αναρτήθηκε στη “Διαύγεια”.

Με την απόφασή του προχώρησε και στην έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών που περιέχονται στο παράρτημα Α και οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας

Η απόφαση προβλέπει την απ’ ευθείας ανάθεση της υπηρεσίας στην εταιρεία Νικόλαος & Νεοκράτης Σωτ. Παπακωνσταντίνου Γεωπονικές Επιχειρήσεις OE, με έδρα την Λάρισα.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

(Συνοδεύουν την απόφαση Δημάρχου)

Περιγραφή Υπηρεσίας: «Εργασίες πρασίνου και κηποτεχνίας Δ.Ε. Αμπελώνα»

❖ Συντήρηση χώρων πρασίνου, κοινόχρηστων χώρων, πεζοδρομίων (εντός αστικού αστού), αύλειων χώρων σχολικών μονάδων στην πόλη του Αμπελώνα και των Τοπικών Κοινοτήτων Βρυοτόπου, Ροδιάς και Δελερίων.

Κατά τη συντήρηση θα εκτελούνται όλες οι απαραίτητες εργασίες, όπως συντήρηση χλοοτάπητα (με χρήση χλοοκοπτικών/χορτοκοπτικών μηχανημάτων), καθαρισμός δενδροδόχων, αποψίλωση/κλάδεμα καλλωπιστικών δένδρων και θάμνων, προετοιμασία διαμορφωμένου παρτεριού για φύτευση εποχικών ή εδαφοκαλυπτικών θάμνων (αναμόχλευση της επιφάνειας με οποιοδήποτε μέσο, γενική ισοπέδωση των χώρων και γενική μόρφωση του ανάγλυφου της επιφανείας του εδάφους για την φύτευση φυτών ή εγκατάσταση χλοοτάπητα), εξυγίανση με αμμοχώματα εμπλουτισμένα με τύρφες και χουμικά όπου είναι απαραίτητη η βελτίωση λόγω καταστροφών από καιρικά φαινόμενα, προκειμένου για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών για τη φύτευση καλλωπιστικών δένδρων και φυτών καθώς και συντήρηση των δικτύων άρδευσης αυτών.

Αποψίλωση χέρσων δημοτικών εκτάσεων.

Εργασίες μη δυνάμενες να επιμετρηθούν αναλυτικά

Ύψος Δαπάνης κατ’ αποκοπή: 30.000.00€ πλέον ΦΠΑ 24% 7.200,00€ ΣΥΝΟΛΟ 37.200,00€

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ