ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ

Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στο Καστρί Λουτρό (μόλις βγεις από τη διασταύρωση του παράδρομου και πάρεις το δρόμο προς θάλασσα) ο οποίος είναι όλος σκαμμένος στο ένα ρεύμα, προφανώς επειδή ξεκίνησε κάποιο έργο που δεν λέει να τελειώσει, αφού όπως αναφέρουν επισκέπτες της περιοχής είναι σε αυτή την κατάσταση από το χειμώνα.

Οπως επισημαίνουν είναι σκαμμένος στο ένα ρεύμα με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που πρέπει να κινηθούν σε αυτό το ρεύμα, να μπαίνουν στο αντίθετο, γιατί όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς δεν είναι βατό το συγκεκριμένο ρεύμα κυκλοφορίας.

Μάλιστα οι διαμαρτυρόμενοι επισκέπτες επισημαίνουν ότι αυτή την κατάσταση την αντιμετώπισαν τόσο το τριήμερο της Αποκριάς όσο και στην αργία της 25ης Μαρτίουμε το δρόμο να είναι στα ίδια χάλια… (Λακκούβες, αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα, στενός δρόμος, στροφές κλπ άκρως επικίνδυνος).

“Τώρα που έρχεται Πασχα και ο κόσμος λογικά θα πάει στα εξοχικά του και η κίνηση θα αυξηθεί, όλοι καταλαβαίνουν τί κινδύνους θα αντιμετωπίσουμε όλοι οι οδηγοί και ειδικά τις βραδινές ώρες”, σημειώνει διαμαρτυρόμενος επισκέπτης που υποστηρίζει ότι ανάλογη κατάσταση επικρατεί στο δρόμο μέχρι τα Μεσσάγκαλα, δηλαδή και πέρα του κυκλικού κόμβου που αριστερά στρίβεις για Καστρί.

Επειδή οι διαμαρτυρίες είναι πολλές και επειδή υπάρχει κόσμος που ζει εκεί όλο το χρόνο, αλλά και επειδή έρχεται καλοκαίρι αςε σπεύσουν από το δήμο να λύσουν άμεσα το πρόβλημα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ