ΣΤΙΣ 14 ΚΑΙ 15 ΜΑΪΟΥ Η 5η ΟΙΚΟΓΙΟΡΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μετά την απουσία δύο χρόνων, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, ο Δήμος Λαρισαίων, σε συνεργασία με φορείς της πόλης, διοργανώνει την 5η ΟΙΚΟΓΙΟΡΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ με θέμα: Νοιάζομαι για το περιβάλλον – Επαναχρησιμοποίηση – Μεταποίηση – Ανακύκλωση – Μείωση.

Στον όμορφο χώρο του Αισθητικού Άλσους το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες θα μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν σπόρους και φυτά παραδοσιακών ποικιλιών, καθώς και αρωματικά φυτά από το φυτώριο του Δήμου.

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα μικρών παραγωγών στην «Αγορά Οικοτεχνίας –Χειροτεχνίας».

Παράλληλα μια σειρά από «Εκπαιδευτικές Δράσεις» για μικρούς και μεγάλους, σχετικές με τον άξονα της Οικογιορτής, θα αναπτυχθούν στον ίδιο χώρο, από δομές του Δήμου, τις υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς .

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι φορείς που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν σχετικές εκπαιδευτικές δράσεις να αποστείλουν επιστολή μέχρι 26 Απριλίου στο oikogiortilarisas@gmail.com .

Οι Οικοτέχνες-Χειροτέχνες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην Αγορά να υποβάλλουν αίτηση μέχρι 26 Απριλίου με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο https://www.larissa.gov.gr/el/oikogiorti   .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ