ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΗΣ “ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ” ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΤΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αποφασισμένοι να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να ασκηθούν πιέσεις με στόχο την επαναλειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ στον Αμπελώνα εμφανίστηκαν την Παρασκευή ο επικεφαλής της Π¨ολης που Θέλουμε Αθανάσιος – Σάμερ Αμάρι, ο δημοτικός σύμβουλος Θωμάς Κόμπος και η πρόεδρος της Τ.Κ. Βούλα Τσακνάκη, που επισκέφθηκαν το κατάστημα το οποίο λειτουργεί μόνο Τρίτη και Παρασκευή 7.30 – 11.00 με απασπασμένο υπάλληλο.

Τα στελέχη της παράταξης αφού ενημερώθηκαν από τον υπάλληλο, αλλά και πολίτες που εξέφρασαν παράπονα για την ταλαιπωρία τους δήλωσαν αποφασισμένα να συμβάλουν αποφασιστικά σε μία συντονισμένη προσπάθεια για να επαναλειτουργήσει το κατάστημα.

Οπως ανέφερε ο κ. Αμάρι στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί μέσα στην εβδομάδα μετά το Πάσχα, η παράταξη θα κατεβάσει κείμενο στο δημοτικό συμβούλιο που θα περιγράφει τους λόγους για τους οποίους απαιτείται η καθημερινή λειτουργία του καταστήματος των ΕΛΤΑ και θα ζητήσει από τις παρατάξεις να το συνυπογράψουν ώστε στη συνέχεια ο δήμαρχος και οι επικεφαλής των παρατάξεων να επισκεφθούν τον διευθυντή των ΕΛΤΑ στη Λάρισα και να ασκήσουν πιέσεις για να αρθεί η απόφαση που οδηγεί στο κλείσιμο του καταστήματος.

Δεν είναι δυνατόν μία πόλη και μία Δ.Ε. όπως αυτή του Αμπελώνα να μην έχει ούτε κατάστημα των ΕΛΤΑ. Φτάνει πια με την υποβάθμιση”, σημείωσε ο κ. Αμάρι, κατακεραυνώνοντας και τη δημοτική αρχή που επέδειξε αδιαφορία για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ