ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Η δήλωση του Β. Κόκκαλη για συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

«Στο κοινό μας σπίτι δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, μόνο ενεργοί πολίτες» σημειώνει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης με αφορμή τη συντριπτική εντολή που δόθηκε από το συνέδριο του κόμματος για ριζικές καταστατικές αλλαγές.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κόκκαλη:

«Δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ήταν διαχρονικά η κοινωνική πλειοψηφία, οι πολλοί που τον έκαναν κυβέρνηση για να τους δώσει πίσω την αξιοπρέπεια που έχασαν τα προηγούμενα χρόνια. Και τους την έδωσε, χάρη και στις θυσίες του ελληνικού λαού που πλήρωσε πολύ ακριβά τη χρεοκοπία του παλιού δικομματισμού. Αυτούς τους πολλούς- τους εργαζόμενους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αγρότες και κτηνοτρόφους, τη νέα γενιά και τους συνταξιούχους- είναι που εμπιστευόμαστε και σήμερα για να οδηγήσουν το κόμμα μας στη νέα εποχή.

Η συντριπτική υπερψήφιση από το συνέδριο της πρότασης του Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή του προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής από τα οργανωμένη μέλη του κόμματός μας αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας στη δημοκρατία και στη διεύρυνση, στην απευθείας έκφραση της βάσης, στο μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε μία παράταξη που θα εκφράζει κάθε πολίτη από τη ριζοσπαστική Αριστερά έως το προοδευτικό κέντρο.

Στο κοινό μας σπίτι δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες κι ενοικιαστές, μόνο ενεργοί πολίτες με μια κοινή αγωνία: το μέλλον της κοινωνίας και της πατρίδας μας να είναι πολύ καλύτερο από το ζοφερό σήμερα που τους επιφυλάσσουν οι πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Σε αυτό τον αγώνα δηλώνω παρών με όλες μου τις δυνάμεις, για μια Νέα Αρχή για την Πολιτική Αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ