ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ

Μεγάλη η παρουσία του κόσμου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας στο final 4 Κυπέλλου ανδρών και γυναικών – Στη Λάρισα και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπ. Καπράλος – Επόμενος σταθμός ο Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας το περασμένο Σαββατοκύριακο, το Stoiximan Final-4 Κυπέλλου Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών.
Η καρδιά του πόλου χτύπησε το διήμερο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο στη Νέας Πολιτείας, σε μια άρτια διοργάνωση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και με την αμέριστη στήριξη του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας της ΚΟΕ.

Τόσο το Σάββατο στους ημιτελικούς όσο κυρίως την Κυριακή στους τελικούς και παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν χθες Κυριακή, οι εγκαταστάσεις του Ανοικτού Κολυμβητηρίου ήταν γεμάτες από κόσμο, από φίλους των φιναλίστ Λαρισαίους φίλους του αθλήματος.

Στο ημίχρονο του συναρπαστικού όπως εξελίχθηκε τελικού των ανδρών μεταξύ Ολυμπιακού και Ν.Ο Βουλιαγμένης, ο πρόεδρος της Κυριάκος Γιαννόπουλος απένειμε τιμητικές πλακέτες: στον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και τον πρόεδρο της Π.Ε.-στον πρόεδρο της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας Γ. Κατσαντώνη. Το παρόν στους τελικούς της Κυριακής έδωσε και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπ. Καπράλος.

Η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου Λαρισαίων στήριξαν με κάθε τρόπο τη διοργάνωση τόσο στην προετοιμασία της όσο και στη διεξαγωγής δίνοντας μάλιστα άμεσα λύση σε πρόβλημα που εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε ένα εκ των τεσσάρων πυλώνων φωτισμού της πισίνας.

Η Λάρισα, μετά από δυο χρόνια πανδημίας και περιορισμών και παρά τις νέες δυσκολίες αυτής της περιόδου, επιστρέφει ως πόλη που μπορεί να υποδεχθεί και να φιλοξενήσει μεγάλα γεγονότα. Επόμενος σταθμός, το Σάββατο 30 Απριλίου και η τερματισμός στην πόλη της Λάρισας του 4ου ΕΤΑΠ της κορυφαία διοργάνωσης ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ