ΔΡΑΣΗ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ: «ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ»

Δημοσιογράφοι προσκεκλημένοι της Περιφέρειας περιγράφουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες

Ομάδα δημοσιογράφων και instagrammers φιλοξενήθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στα τέλη Μαρτίου στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας με θέμα «Πάσχα στη Θεσσαλία». Οι δημοσιογράφοι και instagrammers ξεναγήθηκαν σε περιοχές και χωριά της Λάρισας, των Τρικάλων και της Καρδίτσας, γνωρίζοντας από κοντά τη φιλοξενία, την ιστορία, τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και την πλούσια πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά της θεσσαλικής γής.

Στην αποστολή συμμετείχαν δημοσιογράφοι από το ΣΚΑΙ, το Αθηνόραμα, το olivemagazine.gr, το cosmopoliti.gr, το diakopes.gr και το travel blog pennyinwanderland.com.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, με εξωστρέφεια, αναδεικνύεται τα τελευταία χρόνια σε ανερχόμενο τουριστικό προορισμό με αυξανόμενη αναγνωρισιμότητα και επισκεψιμότητα, χάρη στο στοχευμένο πρόγραμμα δράσεων τουριστικής προβολής, τη βραβευμένη της τουριστική καμπάνια, το έξυπνο ψηφιακό μάρκετινγκ, την ενίσχυση της τουριστικής επιχειρηματικότητας, αλλά και την ανάπτυξη νέων εναλλακτικών μορφών τουρισμού» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.

«Επιπλέον τα σύγχρονα και ασφαλή οδικά δίκτυα και η ανάδειξη πολιτιστικών υποδομών όπως μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και μοναστήρια συνθέτουν ένα ελκυστικό τουριστικό πακέτο που φαίνεται να ενδιαφέρει όλο και περισσότερους επισκέπτες. Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Γιάννη Μπουτίνα και τις υπηρεσίες μας οργανώσαμε στα τέλη Μαρτίου Fam Trip φιλοξενώντας δημοσιογράφους και instagrammers προκειμένου γνωρίσουν τη Θεσσαλία και να αποτυπώσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Συνεχίζουμε με στρατηγικό σχεδιασμό, κοστολογημένο πρόγραμμα, σημαντικά έργα υποδομών και αποτελεσματικές δράσεις προβολής, που προδιαγράφουν ένα ακόμη πιο δυναμικό μέλλον για την τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

Ενδεικτικά δείτε τι έγραψαν οι φιλοξενούμενοι δημοσιογράφοι για την ταξιδιωτική τους εμπειρία στη Θεσσαλία:

Ταξίδι στη Θεσσαλία: Αυθεντικό και γεμάτο με συναισθήματα

Πάσχα στη Λάρισα: Τα γραφικά χωριουδάκια που θα επισκεφθούμε

Οδοιπορικό στα Αμπελάκια που γυρίστηκε ο “Παπαφλέσσας” 50 χρόνια μετά

https://cosmopoliti.com/odoiporiko-sti-larisa/

Οδοιπορικό στην Καρδίτσα: Κρασί, μανιτάρια, λουτρά, μονοπάτια και η λίμνη Πλαστήρα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ