Ο ΟΜΙΛΟΣ COSEM ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Αμφιθέατρο Κατσίγρα

Διοργανώνεται ενημερωτική εκδήλωση για την εργασία  ιατρών και οδοντιάτρων στη Γαλλία και συγκεκριμένα στον όμιλο της COSEM. Η ενημερωτική εκδήλωση θα λάβει χώρα  στο αμφιθέατρο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής Πανεπισημίου Θεσσαλίας επί της Παπακυριαζή 22 στη Λάρισα στις 4 Μαΐου 2022 στις 16.00.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο όμιλος της COSEM , το τμήμα της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας- Γαλλική Πρεσβεία.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Προεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλιας, Καθηγητής Αθανάσιος Γιαννουκας  και η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λαρισας κα Χρύσα Βουλγαράκη . Κεντρικός  ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο  κύριος Dimermanas,διευθύνων σύμβουλος της COSEM

Μετά το τέλος των ομιλιών θα δοθούν απαντήσεις σε ό,τι ερωτήματα τεθούν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους διοργανωτές.

Δεν απαιτείται προεγγραφή για την συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση και η είσοδος είναι δωρεάν.

Είσοδος αμφιθεάτρου: αμφιθέατρο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής Πανεπισημίου Θεσσαλίας επί της Παπακυριαζή 22 στη Λάρισσα

Επικοινωνία: 2410287508 , larissa@ifg.gr

Λίγα λόγια για την Cosem :

Η COSEM είναι ένας όμιλος ιατρικών κέντρων που δημιουργήθηκε το 1945 και περιλαμβάνει μέχρι σήμερα 12 ιατρικά και οδοντιατρικά κέντρα με ιατρική απεικόνιση και εργαστήρια ιατρικών αναλύσεων που βρίσκονται στο 5ο, 8ο, 9ο και 19ο διαμέρισμα του Παρισιού.Πρόσφατα η COSEM άνοιξε 4 νέα κέντρα: Εβρύ (Εσσόν), Μασσαλία, Καέν, Ορλεάνη.

Προσεχώς: Αμιένς, Νάντ,Σεντ Ετιέν, Λυών, Μπορντώ,Μονπελιέ, Μετζ, Τρουά, Γρενόμπλ, Τουλούζη,  Tουρ, Κλερμοντ Φερράντ, Λιμόζ και Σαν Κεντάν.

Στο πλαίσιο μίας συνεργασίας Νοσοκομείου-Πόλης η COSEM έχει ανοίξει ένα κέντρο υγείας στο νοσοκομείο Λαριμπουαζιέ και έχει αναπτύξει συνεργασία με το νοσοκομείο Νεκέ που έχουν ως κύρια ασχολία να ελαφρύνουν την υπηρεσία των επειγόντων μετά απο ειδική ρύθμιση και να υποδεχτούν ασθενείς με ή χωρίς ραντεβού για την γενική ιατρική, τις λήψεις δειγμάτων και τον εμβολιασμό.

Οι 700 επαγγελματίες μας διασφαλίζουν το σύνολο των ιατρικών και οδοντιατρικών πράξεων σε περίπου 4 εκατομμύρια ασθενείς το χρόνο. Υπηρεσίες ιατρικής απεικόνισης, μια δομή άμεσης φροντίδας, ένας τομέας αφιερωμένος στη γυναίκα, ένα εργαστήριο ψηφιακών οδοντικών προθέσεων και ένα εργαστήριο ιατρικής βιολογίας συμπληρώνουν τη προσφορά φροντίδας μας.

Τα κέντρα μας σέβονται τα συμφωνημένα ποσοστά του τομέα 1 και δέχονται την πληρωμή από τους ασφαλιστικούς φορείς. Με συμβάσεις με περισσότερους από 350 φορείς επιπρόσθετης ασφαλιστικής κάλυψης επιτρέπουν στους ασθενείς να αποφύγουν οποιαδήποτε προκαταβολή στη πληρωμή τους. Η παράδοση και η ιατρική υπόληψη του  COSEM,στηρίζονται στις επαγγελματικές και ανθρωπιστικές αξίες των επαγγελματιών μας.

Πρωταρχικός στόχος για την COSEM είναι η προώθηση της πρόσβασης στην φροντίδα, για όλους.

Η COSEM ψάχνει για το σύνολο των κέντρων (Παρίσι, Περίχωρα Παρισιού και Περιφέρεια):

-Γενικούς και ειδικούς γιατρούς:

Αλλεργιολόγους, Αγγειολόγους/Φλεβολόγους, Καρδιολόγους, Δερματολόγους, Ενδοκρινολόγους, Γαστρεντερολόγους, Γυναικολόγους, Γενικούς ιατρούς, Αισθητική ιατρική, Νευρολόγους, Οφθαλμιάτρους, Ωτορινολαρυγγολόγους, Παιδιάτρους, Πνευμονολόγους, Ψυχιάτρους, Ακτινολόγους, Ρευματολόγους, Ουρολόγους και Επείγουσα ιατρική.

-Οδοντιάτρους

Ενδοδοντιστές, προσθετολόγους, στοματολόγους, ορθοδοντικούς, περιοδοντολόγους και  παιδοδοντιάτρους, γενικούς οδοντιάτρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ