ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «MOUNTAIN ENDURO CAMP» ΣΤΗ ΜΑΜΑΛΗ ΤΗΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Συνάντηση του δημάρχου Ελασσόνας Ν. Γάτσα με εκπροσώπους των διοργανωτών

Με τους διοργανωτές του φεστιβάλ «Mountain Enduro Camp» συναντήθηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, για να συζητήσουν θέματα της διοργάνωσης που θα λάβει χώρα αυτό το καλοκαίρι στο δάσος της Μαμαλής στη Βερδικούσια, μετά από δύο χρόνια αναστολής λόγω των περιοριστικών μέτρων. Στη συνάντηση παρέστη ο αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Βερδικούσιας κ. Κων. Δήμκος, ο οποίος θα συμμετέχει εκ μέρους του δήμου στην ομάδα συνεργασίας.

Οι διοργανωτές ενημέρωσαν τον δήμαρχο για το πρόγραμμα του τριήμερου φεστιβάλ με δραστηριότητες που συνδέονται με τη φύση, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη μουσική. Επίκεντρο των δραστηριοτήτων θα είναι η οδήγηση μηχανών τύπου enduro στο καταπράσινο δάσος οξιάς της Μαμαλής σε υψόμετρο 1.424 μέτρων με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Από την οργανωτική ομάδα στη συνάντηση συμμετείχαν οι Νεκτάριος Καφφές, Στέλιος Πουρνάρας και Θανάσης Τάκας.

Με την ευκαιρία της συνάντησης ο κ. Γάτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Δήμος Ελασσόνας θα είναι συνδιοργανωτής στο Mountain Enduro Camp, ένα κορυφαίο αθλητικό – πολιτιστικό γεγονός, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Μαμαλή και στο οποίο συμμετέχουν αθλητές, φίλαθλοι και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Το φεστιβάλ στη Μαμαλή συνδυάζει ιδανικά τη φύση, τον πολιτισμό και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και είμαστε ευτυχείς που θα συμβάλουμε στη συνέχισή του.

Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει και ο δήμος θα κάνει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις, ώστε ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ να προσφέρει τις καλύτερες παροχές για τους λάτρεις του αθλήματος και τους επισκέπτες, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της διοργάνωσης για την ακατάβλητη προσπάθεια και την αγάπη για τον τόπο μας. Το ενδιαφέρον των νέων για την περιοχή και η πίστη στις δυνατότητές της αποτελούν το καλύτερο σύμμαχο στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής να αναδείξει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των κοινοτήτων της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ