ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΛΑΚΚΟΥΒΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μία επικίνδυνη λακκούβα στην αρχή της οδού Λαρίσης, έναν από τους δρόμους με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία της πόλης απειλεί με ζημιές τα διερχόμενα οχήματα και κυρίως την ασφάλεια αδηγών και δικυκλιστών, αφού μετά και τις πρόσφατες βροχοπτώσεις έχει αποκτήσει αρκετά μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

“Θα σπάσουμε τα οχήματά μας και το χειρότερο φοβάμαι ότι κάποιοι από εμάς θα κάνουμε Πάσχα στο νοσοκομείο”, σημείωσε διαμαρτυρόμενος οδηγός που επικοινώνησε με το paidis.com, στέλνοντας και τις σχετικές φωτογραφίες.

Μάλιστα υποστήριξε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό στο οποίο δικυκλιστής έπεσε μέσα, έχασε τον έλεγχο και παραλίγο να χτυπήσει με αντίθετα κινούμενο όχημα.

“Ας σπεύσουν από το δήμο για να την κλείσουν και όχι με λευκό χώμα λες και είναι ζάχαρη για κουραμπιέ, αλλά με άσφαλτο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση σε λίγες ημέρες πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας ότι σε περίπτωση που θα υποστεί ζημιά θα διεκδικήσει δικαστικά αποζημίωση από το δήμο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ