ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: 50% ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Ν. Γάτσας: Καλώ τους συμπολίτες μου να στηρίξουν την εστίαση

Ελάφρυνση σε ποσοστό 50% στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων για το 2022 αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, στηρίζοντας έμπρακτα τους επιχειρηματίες της εστίασης που αγωνίζονται να ορθοποδήσουν μετά από δύο δύσκολα χρόνια περιοριστικών μέτρων και κατάρρευσης των εσόδων.

Παράλληλα με τη δυνατότητα χρήσης διπλάσιου χώρου, ο Δήμος Ελασσόνας προσφέρει στους επαγγελματίες μία σημαντική οικονομική ελάφρυνση διευκολύνοντας έτσι τη συνέχιση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων με οφέλη για όλη την κοινωνία.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας αναφέρει: «Είμαστε όπως κάθε χρονιά δίπλα στους επαγγελματίες της εστίασης, προσφέροντας μία γενναία έκπτωση 50% στα τέλη τραπεζοκαθισμάτων για όλο το 2022. Με την απόφαση αυτή στηρίζουμε τις επιχειρήσεις του κλάδου που έχει υποστεί τις μεγαλύτερες ζημιές λόγω της πανδημίας. Μετά από δύο δύσκολα χρόνια για την εμπορική και επιχειρηματική δραστηριότητα, η κίνηση των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος ανακάμπτει και προσφέρει ψυχαγωγία και διασκέδαση στους κατοίκους και περισσότερες θέσεις εργασίας για τον τόπο. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να στηρίξουν την εστίαση, ειδικά αυτή την περίοδο της επαναφοράς στην κανονικότητα, προκειμένου να διατηρήσουμε ανοιχτές τις επιχειρήσεις και σταθερές τις θέσεις εργασίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ