ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΑΦΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Η ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης

Ως γνωστόν, οι δεκάδες αγρότες του Αργυροπουλίου έμειναν εκτός των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ από τη χαλαζόπτωση του περασμένου Αυγούστου.
Με άλλα λόγια, μέσα σε μια δύσκολη οικονομική πραγματικότητα, λόγω τεραστίων αυξήσεων στην ενέργεια ,  στα αγροεφόδια και, γενικότερα, στο κόστος ζωής, οι παραγωγοί του Αργυροπουλίου ρίχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων από τον κυβερνητικό ΕΛΓΑ.

Τα πορίσματα βγήκαν, αλλά απλώς… ξεχάστηκαν.

Και το ερώτημα που τίθεται είναι : Γιατί ο κυβερνητικός δήμαρχος , ο κ. Κόκουρας , το παίζει άφωνος και άλαλος, ωσάν να μην τρέχει απολύτως τίποτα ; Αυτός δεν ήταν που ζητούσε από τον κόσμο να τον ψηφίσει με το επιχείρημα ότι θα έφερνε λεφτά στον Τύρναβο ως στέλεχος της ΝΔ ;

Η ΝΔ κέρδισε την εξουσία και τη νομή του Κράτους, αλλά τώρα ο κ. Κόκουρας φαίνεται πως βουβάθηκε . Πού είναι οι παρεμβάσεις του στον κυβερνητικό ΕΛΓΑ, για να αρθούν οι αδικίες που υφίστανται οι Τυρναβίτες παραγωγοί ; Πού είναι τώρα οι δήθεν υψηλές του κυβερνητικές γνωριμίες, για να στηριχθεί η τοπική αγροτική οικονομία και οι άνθρωποί της ; Πού είναι οι κυβερνητικές του  “άκρες” , για να ενισχυθεί το τοπικό αγροτικό εισόδημα, όταν μάλιστα ο Τύρναβος αποδεδειγμένα έχει χτυπηθεί από αλλεπάλληλα ακραία καιρικά φαινόμενα ;

Η αλήθεια δεν κρύβεται. Ο κ. Κόκουρας, ποιεί την νήσσα, διότι δεν έχει κανένα πολιτικό ανάστημα, ούτε μέσα στο ίδιο του το κόμμα, που τον ανέδειξε και τον στήριξε. Το παίζει βουβός , γιατί ακόμα κι αν μιλήσει κανένας δεν θα τον ακούσει.

Δυστυχώς, ως Τυρναβίτες πληρώνουμε την ασημαντότητα του εκλεγέντος δημάρχου, ενός ανθρώπου που ουδεμία σχέση είχε με την Τ.Α ή την ευρύτερη πολιτική σκηνή. Ενός ουρανοκατέβατου δημάρχου, που κορόιδεψε με ανέξοδες κομματικές υποσχέσεις τον κόσμο και τώρα συμπεριφέρεται ως απλός παρατηρητής των δυσμενών εξελίξεων που πλήττουν τον τοπικό πληθυσμό.

Δικαίως, λοιπόν, κατέκτησε την τελευταία θέση μεταξύ όλων των δημάρχων του Νομού, όπως πιστοποίησε πρόσφατη σχετική δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα  “Πολιτεία”.

Άξιος για τον μισθό που λαμβάνει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ