ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Μ. ΝΑΤΣΙΟΥ

Επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποίησε σήμερα η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Νάτσιου.

H Γραμματέας συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λάρισας κ.Ηλία Σουφλιά, τον συντονιστή της Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Δ. κ.Θωμά Τσιούκη, τον περιφερειακό συντονιστή Θεσσαλίας της Γραμματείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Δ. κ.Αλέξανδρο Τσάτσο και την αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ κα Χρύσα Καλτσογιάννη, επισκέφθηκαν νωρίς το πρωί τον Ξενώνα Αποκατάστασης χρονίων ψυχωσικών “APΓIΣΣA” του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Γ.Ν.Λάρισας κ.Γρηγόρη Βλαχάκη, το μέλος του Δ.Σ. του Γ.Ν.Λ. κα Κατερίνα Σακελλαρίου, την επιστημονικά υπεύθυνη του ξενώνα Σταματία Λάτρα, την κοινωνική λειτουργό Μαρία Κωστούλη, τις νοσηλεύτριες κ.κ. Βασιλική Καραλη και Βερίνη Καλύβα και τον εκπαιδευτή κηπουρό Νικόλαο Γκονέλα και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του ξενώνα και το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ Λάρισας και συναντήθηκαν με την επιστημονική υπεύθυνη του κέντρου κα Ειρήνη Κουφάκη και τους εργαζομένους και ενημερώθηκαν για το έργο του φορέα.

Κλείνοντας τις συναντήσεις, η Γραμματέας επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΕΠ Λάρισας, όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο και τα μέλη της και τοπικά στελέχη. Η γραμματέας τόνισε ότι στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου βρέθηκε σήμερα στη Λάρισα, ώστε να επισκεφθεί δομές και φορείς. Αναφέρθηκε στον σπουδαίο ρόλο της Γραμματείας και στον σκοπό της που όπως προτρέπει και ο Πρόεδρος της Ν.Δ. και Πρωθυπουργός κ.Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτο και κύριο μέλημα είναι ο πολίτης και ο σεβασμός σε αυτόν.

Στη συνάντηση στη ΔΕΕΠ Λάρισας παρέστησαν επίσης, η συντονίστρια για θέματα Ποιότητας Ζωής Ευπαθών Ομάδων της Γραμματείας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Ν.Δ. κα Γόνη Γανοχωρίτου, ο Τομεάρχης Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΔΕΕΠ κ.Γιώργος Γουμενόπουλος και ο Ταμίας της ΔΕΕΠ κ.Θεόδωρος Γερογιώκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ