ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Για μία ακόμη φορά οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας κατάφεραν να γεμίσουν με αγαθά το γιορτινό τραπέζι των άπορων οικογενειών που υποστηρίζουν. Τρόφιμα και αγαθά που συγκεντρώθηκαν από τις μεγαλόκαρδες προσφορές των πολιτών, τις προσφορές των παραγωγών που συμμετείχαν στις Αγορές Καταναλωτών Χωρίς Μεσάζοντες, και στην ευαισθησία επιχειρηματιών της περιοχής, θα προστεθούν στο Πασχαλινό Τραπέζι των 110 και πλέον αδύναμων οικονομικά οικογενειών που τροφοδοτεί το Δωρητήριο Τροφίμων των Εν.Πο.Λ..

Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη στη Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ., σε ένα κλίμα συγκίνησης, καθώς οι εθελοντές μας με τα τρόφιμα, έδωσαν και εισέπραξαν ευχές αγάπης, χαράς κι ευημερίας!

“Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί και αυτή η διανομή αγάπης στους συνανθρώπους μας και ιδιαίτερα τους εθελοντές μας, τους εκατοντάδες ανώνυμους δωρητές, του παραγωγούς των Α.Κ.Χ.Μ., τις Διοικήσεις και τους Εργαζομένους των εταιρειών: Κασίδης Α.Ε., Κίκιζας Α.Ε. Βιομηχανία Ζυμαρικών Μέλισσα, Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. και ΕΛ.Β.Α.Κ..

Οι εθελοντές των Ενεργών Πολιτών Λάρισας και οι ωφελούμενες οικογένειες εύχονται σε όλους Καλή Ανάσταση και Χαρούμενες Γιορτές με Υγεία, Αγάπη και Ειρήνη!
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!”, αναφέρεται στην ανακοίνωση των Εν. Πο. Λ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ