ΤΟ ΕΥΧΕΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου σας εύχεται καλό Πάσχα με υγεία. Σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για όλους μας λόγω της συνέχισης της Πανδημίας για ακόμη μια χρονιά, της αύξησης του κόστους στην ενέργεια, της ακριβείας που έχει πλήξει τον λαό αλλά και λόγω των συνεπειών που φέρνει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Μια υγειονομική και οικονομική κρίση που βρήκε τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο σε κάκιστη κατάσταση με πάρα πολλά προβλήματα να παλεύει απροστάτευτος για την επιβίωση του εξ αιτίας όλων των κυβερνητικών πολιτικών που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτές τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι είναι αβοήθητοι και ανήμποροι να καλύψουν το δυσβάστακτο κόστος παραγωγής ώστε να συνεχίσουν τις καλλιεργητικές τους φροντίδες.

Η προστασία και η βοήθεια του πρωτογενή τομέα από την κυβέρνηση δεν υφίσταται.

Διοτι δεν υπάρχουν πουθενά ουσιαστικά μέτρα στήριξης και προστασίας για τους αγρότες και κτηνοτρόφους. Ενας πρωτογενής τομέας που καλείται άμεσα κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας ,δυστυχώς όμως παλεύει μόνος του κόντρα σε μεγαλέμπορους, μεσάζοντες και κυβερνητικές επιλογές.

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους καλές παραγωγές και να μην έχουμε άλλες καταστροφές φέτος. Να είμαστε όλοι υγιείς να παράγουμε και να συνεχίσουμε μαζί να αντιστεκόμαστε και να διεκδικούμε.

Καλή Ανάσταση για όλους μας.