ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

Συνάντηση με το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Τρύφωνα Τσάτσαρο, τον αντιπρόεδρο Νικόλαο Κολοκυθόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Ευάγγελο Διανελλάκη και την σύμβουλο Δέσποινα Μίγα – Κατσογιάννη, πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Η κα Μπίζιου δικηγόρος και η ίδια, συζήτησε με τους συναδέλφους της τα θέματα, μικρά και μεγάλα, που απασχολούν το Δικηγορικό Σώμα αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δικαιοσύνης. Στο τραπέζι της συζήτησης και η επιτάχυνση των εργασιών της ενεργειακής αναβάθμισης του Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι κι εγώ μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, οπότε το ενδιαφέρον μου για τα ζητήματα του κλάδου είναι διπλό, πολιτικό και συναδελφικό.

Η κυβέρνηση με μια σειρά νομοθετικών πρωτοβουλιών έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η εύρυθμη λειτουργία της δικαιοσύνης και η εξάλειψη των παθογενειών που ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας είναι ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας. Η ψηφιοποίηση των δικαστικών λειτουργιών, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, βελτιώνει την ποιότητα και την ταχύτητα στην απονομή της Δικαιοσύνης, ενώ αναδεικνύει και αναβαθμίζει τον ρόλο του δικηγόρου μέσα στο νομικό μας σύστημα και την σύγχρονη κοινωνία εν γένει.

Συμφωνήσαμε με τους συναδέλφους να διατηρήσουμε έναν διαρκή δίαυλο επικοινωνίας, προκειμένου να ανταλλάσσουμε θέσεις και απόψεις για όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο μας και τη Δικαιοσύνη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ