ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ ΜΠΙΖΙΟΥ ΣΤΟ 303 ΠΕΒ

Επίσκεψη στο 303 Προκεχωρημένο Εργοστάσιο Βάσης (303 ΠΕΒ) πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου, η οποία προηγουμένως είχε συναντηθεί στο πολιτικό της γραφείο με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ-ΓΕΣ νομού Λάρισας, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων εργάζονται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο.

Η κ. Μπίζιου με τον Υποδιοικητή του 303 ΠΕΒ Συνταγματάρχη (ΤΧ) Νεκτάριο Ανδρεανίδη και τον πρόεδρο των εργαζομένων Απόστολο Σκορδούλη, εξέτασαν μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία του εργοστασίου, όπως η αναβάθμισή του με την εισαγωγή νέων οπλικών συστημάτων, ο εκσυγχρονισμός του μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων.

«Η ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της χώρας είναι στρατηγική προτεραιότητα υψίστης σημασίας για την κυβέρνηση της ΝΔ. Το μήνυμα προς όσους επιβουλεύονται την εδαφική μας κυριαρχία είναι ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο. Αναβαθμίζουμε το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων της πατρίδας μας, στεκόμαστε δίπλα στους άξιους αξιωματικούς μας, εκσυγχρονίζουμε την άμυνα της χώρας και ενεργοποιούμε όλους τους διαύλους της διπλωματίας για να δημιουργήσουμε συνθήκες σταθερότητας και ασφάλειας στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου», δήλωσε η Λαρισαία βουλευτής μετά το τέλος της συνάντησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ