ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Λάρισας καλεί όλους τους οικοδόμους και όλους τους εργαζόμενους και συνταξιούχους του Τυρνάβου να πάρουν μέρος στην Απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Αγοράς του Τυρνάβου, την Κυριακή 1ή Μαΐου στις 10:30 πμ.

“Η 1η Μάη είναι η μέρα των εργατών όλου του κόσμου. Σηματοδοτεί τον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Την πάλη ενάντια στο κεφάλαιο και τις δυνάμεις του που μόνο φτώχεια, πολέμους, προσφυγιά και τεράστια προβλήματα φέρνουν στη ζωή μας.

Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά στους επώνυμους και ανώνυμους ήρωες της τάξης μας, που έδωσαν τη ζωή τους στο πεδίο της ταξικής πάλης, χωρίς να λιγοψυχήσουν, χωρίς να ταλαντευτούν μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, τις φυλακίσεις, τις εξορίες, το ανελέητο κυνηγητό. Η θυσία τους, ορμώμενη από τη βαθιά πίστη στο δίκιο του αγώνα για τα συμφέροντα της τάξης μας, φωτίζει τους σημερινούς αγώνες μας για μια καλύτερη ζωή, για ένα καινούργιο κόσμο στο μπόι των ονείρων μας”, τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ