ΜΕ ΣΟΥΒΛΕΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ Η ΤΑΒΕΡΝΑ “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αξιόπιστη πρόταση διασκέδασης για το τριήμερο με κεμπάπ και νόστιμα πιάτα Σάββατο βράδυ – Κυριακή και Δευτέρα μεσημέρι

Περιμένοντας την Πρωτομαγιά παίρνουν φωτιά οι σούβλες στη γνωστή ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα που υποδέχεται αυτό το τριήμερο που κορυφώνεται η άνοιξη με τα νόστιμα πιάτα της στο όμορφο και ζεστό εσωτερικό περιβάλλον αλλά και στον εξωτερικό χώρο του πάρκου πίσω από την κεντρική πλατεία.

Στην ταβέρνα σήμερα Σάββατο βράδυ, αύριο Κυριακή το μεσημέρι και τη Δευτέρα το μεσημέρι θα βρείτε κεμπάπ πρόβειο, κοτόπουλο και χοιρινό και φυσικά όλα τα νόστιμα πιάτα μαγειρευτά και της ώρας που ετοιμάζει εδώ και πολλά χρόνια η γνωστή ταβέρνα.

Γνωστή για την ποιότητα όλων των πιάτων της που προετοιμάζονται με μεράκι και με τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής, η “Σαντορίνη” ετοιμάζει με το ίδιο μεράκι για σας και κρέατα στη σούβλα, με αυστηρά επιλεγμένη ντόπια πρώτη ύλη.

Η ταβέρνα – ουζερί “Σαντορίνη” στον Αμπελώνα με όλα τα γνωστά της πιάτα κρεατικών και ψαρικών της ώρας, με μαγειρευτά, χειροποίητες σαλάτες εποχής και αλοιφές, με ποιοτικό κρασί και τσίπουρο τώρα και με κεμπάπ αποτελεί μία αξιόπιστη και νόστιμη λύση για το τριήμερο.

Ταβέρνα – ουζερί “Η Σαντορίνη” πίσω από την κεντρική πλατεία του Αμπελώνα. Σας περιμένει μεσημέρι και βράδυ καθημερινά εκτός Δευτέρας. Πληροφορίες στο τηλ. 24920 32505.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ