ΠΑΡΚΑΚΙ – ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Την έντονη διαμαρτυρία τους μέσω του paidis.com εκφράζουν περίοικοι του πάρκου που βρίσκεται στο 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου, το οποίο όπως υποστηρίζουν έχει μετατραπεί σε ζούγκλα εξαιτίας των χόρτων που παραμένουν ακούρευτα εδώ και καιρό.

“Έχουμε ένα θεματάκι εδώ στο πάρκο όπως όλος ο Τύρναβος και είπαμε να σου στείλουμε τις φωτογραφίες μαζεμένοι όλοι στην γειτονιά. Επισημαίνουμε ότι πήραμε και τηλέφωνο για να ‘ρθουν να τα κόψουν.

Είμαστε κοντά στα χωράφια και τα φίδια κάνουν πάρτι στην γειτονιά μας , ( 2ο Γυμνάσιο Τυρνάβου) καθημερινά περνάνε παιδιά και κόσμος που περπατάει .
Η απορία μας είναι γιατί πληρώνουμε δημοτικά τέλη; Εμείς για πιο λόγο δεν μπορούμε να απολαύσουμε μια βόλτα στο πάρκο μας; Γιατί ο Δήμος Τυρνάβου έχει αφεθεί έτσι στις γειτονιές μας;

Γιατί οι πολίτες του Τυρνάβου πρέπει κάθε τρεις και λίγο θα πρέπει να διαμαρτύρονται δημοσιοποιώντας φωτογραφίες από παρατημένα και επικίνδυνα πάρκα;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ;;; Που πρέπει να φτάσουμε για να κάνουν σωστά την δουλειά τους;”, σημειώνουν χαρακτηριστικά, στέλνοντας και τις ανάλογες φωτογραφίες και περιμένοντας την άμεση αντίδραση της δημοτικής αρχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ