ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με έντονη αγωνιστική διάθεση και με σαφή μηνύματα κατά την ακρίβειας, της κρίσης και του πολέμου τιμήθηκε σήμερα η Εργατική Πρωτομαγιά στον Τύρναβο σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το σωματείο Οικοδόμων με τη συμμετοχή συνταξιουχικών ενώσεων, του Αγροτικού Συλλόγου και του Σωματείου Εργαζομένων στο Οινοποιείο Τυρνάβου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της Πόλης που θέλουμε Σάμερ – Αμάρι και ο δ.σ. της παράταξης Τ. Ζώης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Στ. Χατζηκράχτης και οι δ.σ. Αστ. Τσικριτσής, Δ. Μπάσμπα και Ν. Μπαντόγιας οι πρώην δήμαρχοι Τυρνάβου Χρ. Κιτσίδης και Δ. Κουγιώνης, ο πρώην διευθυντής του οινοποιείου και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στ. Παπράς, ο πρόεδρος του Α.Σ. Αμπελώνα Γ. Σακοράφας, η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Ευη Βαρδιοπούλου και μέλη του δ.σ. του συλλόγου, μέλη του δ.σ. του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου, εργαζόμενοι και συνταξιούχοι.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι κ.κ. Στ. Τσικριτσής, Στ. Μάγγου και Π. Φουσέκης ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του σωματείου Οικοδόμων Γ. Κιτσούλης.

Μετά το πέρας τον ομιλιών πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Τυρνάβου και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της εθνικής αντίστασης στην είσοδο της πόλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ