ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΝΔ Π. ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ

Τον Αμπελώνα  επισκέφθηκε την Παρασκευή 29/4/2022 η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής & Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας κ. Πίστη Κρυσταλλίδου, που συναντήθηκε με τα Διοικητικά Συμβούλια, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα ” Η ΕΛΠΙΔΑ ” και του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ” Η ΑΡΩΓΗ “.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι πρόεδροι των δύο Συλλόγων κ.κ Ιωάννης Γιαννόπουλος και Γεώργιος Κουκούλης,  αφού ευχαρίστησαν την κ. Κρυσταλλίδου για την παρουσία  και το ενδιαφέρον της, την  ενημέρωσαν στη συνέχεια για τις δραστηριότητες, το έργο, αλλά και τα προβλήματα των Συλλόγων τους.

Η κ. Κρυσταλλίδου τόνισε ότι στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι η ανάδειξη του Εθελοντισμού ως καθοριστικού παράγοντα για την βελτίωση της Ποιότητας Ζωής και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει επαφές με φορείς  που ασχολούνται με τον εθελοντισμό σε όλη την Ελλάδα. Δήλωσε, μάλιστα,  ότι θα σταθεί δίπλα στις προσπάθειες και το έργο των δύο Συλλόγων με κάθε τρόπο.

Την κ. Κρυσταλλίδου συνόδευσαν οι κ.κ. Γόνη Γανοχωρίτου, συντονίστρια για θέματα Ποιότητας Ζωής Ευπαθών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Γουμενόπουλος,  υπεύθυνος Τομέα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΔΕΕΠ Λάρισας και Γεώργιος Κωνσταντός, υπεύθυνος Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ