ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠ. ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στη σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του δήμου Λαρισαίων θα συζητηθεί ερώτηση που κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Λάρισα Μπροστά” Απ. Παπαπαρίσης σχετικά με την αναγκαιότητα ασφαλτόστρωσης κατεστραμμένων δρόμων της Λάρισας. Στην ερώτησή του ο κ. Παπαπαρίσης αναφέρει:

Ασφαλτόστρωση δρόμων Δήμου Λαρισαίων»

Αξιότιμοι κύριοι Αντιδήμαρχοι, 

λίγο πριν τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές προβήκατε σε ασφαλτόστρψση ορισμένων δρόμων στην πόλη της Λάρισας αλλά και στον ευρύτερο Δήμο Λαρισαίων.

Όλες οι παρατάξεις τότε σας καταγγείλαμε ότι δεν έχετε σχέδιο και ότι οι ασφαλτοστρώσεις την περίοδο εκείνη είχαν ως σκοπό να εξαπατήσουν τους δημότες μας και να υφαρπάξετε την ψήφο τους. Εσείς υποστηρίζατε ότι η ασφαλτόστρωση θα συνεχιζόταν και ότι αυτή ήταν η αρχή ενός μεγαλύτερου πλάνου καλλωπισμού του Δήμου μας.

Στην πράξη αποδείχτηκε ότι οι εργασίες αυτές ήταν προεκλογικού χαρακτήρα αφού λίγο μετά σταματήσαμε να βλέπουμε τα μηχανήματα ασφαλτόστρωσης σε κάθε περιοχή της πόλης. Ο στόχος επετεύχθη. Τι κι αν οι Λαρισαίοι καταστρέφουν τα αυτοκίνητά τους στους κατεστραμένους δρόμους της Λάρισας.

Αναρωτιέμαι είναι δυνατόν να μην είστε αποδέκτες παραπόνων; Βάρκα γιαλό τα αυτοκίνητα μας στους δρόμους σε κάθε συνοικία του Δήμου. Οι κακοτεχνίες δίνουν και παίρνουν. Λακκούβες χάσκουν εδώ κι εκεί. Δεν είναι μόνον το κέντρο της Λάρισας και οι κεντρικοί δρόμοι ο Δήμος μας.

Για το καλό των δημοτών μας, ελπίζω να μην γίνουμε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές και να δούμε τα μηχανήματα στους δρόμους λίγο πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Είμαι σίγουρος ότι οι δημότες μας δε θα είναι το ίδιο ανεκτικοί.

Κατόπιν των παραπάνω κύριοι Αντιδήμαρχοι, ερωτώ:

α.         Πότε προτίθεσθε να ξεκινήσετε τις ασφαλτοστρώσεις στις συνοικίες του Δήμου μας;

β.         Έχετε κάποιο σχέδιο προτεραιοποίησης;

γ.         Έχουν εξασφαλισθεί οι απαραίτητες πιστώσεις για το σκοπό αυτό;

Ο ερωτών Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «ΛΑΡΙΣΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ»

Απόστολος Παπαπαρίσης

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ