ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΡΗΚΕ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ 33ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 33 ετών άφησε ο γιος του Αργύρη Ντινόπουλου, Βασίλης. Ο 33χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στα Εξάρχεια από τον πατέρα του, καθώς η οικογένειά του τον αναζητούσε και αυτός δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα.

Ο 33χρονος Βασίλειος-Σπυρίδων γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου του 1989. Παιδί χαμηλών τόνων, από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για το παρκούρ, στο οποίο μαλιστα είχε διακριθεί. Απο τα 14 του χρόνια, ξεκίνησε δειλά-δειλά, από παιδικές χαρές και πάρκα, για να φθάσει να κάνει εντυπωσιακά άλματα σε σκεπές σπιτιών -ακόμα και στον δρόμο.

Μάλιστα, ο Βασίλης Ντινόπουλος ασχολούνταν και με τον κινηματογράφο και το 2020 είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ως location manager για την ταινία Kala Azar, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχει θεσμοθετήσει για την ανάδειξη της ειδικότητας των location managers στην Ελλάδα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Από την αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για παθολογικά αίτια.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από τις αστυνομικές Αρχές κάνουν λόγο πως ο νεαρός έχασε τη ζωή του «χτυπημένος» από τον διαβήτη τύπου Α, από τον οποίο έπασχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανώς είχε υποστεί ένα υπογλυκαιμικό σοκ και έχασε τις αισθήσεις του ενώ, το σάκχαρο τον «χτύπησε» στην καρδιά. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποιος στο σπίτι για να τον βοηθήσει τη στιγμή που υπέστη την κρίση υπογλυκαιμίας, φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραίο για τη ζωή του.

Η νεκροψία αναμένεται να γίνει αύριο.

dikaiologitika.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ