ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΛΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ

Επιστολή διαμαρτυρίας του αγρότη Δημήτρη Γραββάνη που προειδοποιεί με προσφυγή στη δικαιοσύνη

Όσες πόρτες κι αν χτυπήσαμε στο δημαρχείο Τυρνάβου κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να ανοίξει, ώστε να ακουστούν τα προβλήματα μερίδας αγροτών της Λυγαριάς. Όσα τηλέφωνα και αν τους πήραμε, τα σήκωσαν μόνο για να δώσουν έωλες υποσχέσεις και στη συνέχεια δεν απαντούσαν καν.

Έχουμε στείλει ξανά επιστολή διαμαρτυρίας στην σελίδα paidis.com αλλά οι καρεκλοκένταυροι του Δήμου Τυρνάβου μάλλον  υπακούν σε υποδείξεις κομματικών φίλων,   αφήνοντας στην τύχη τους αγρότες και 500 στρέμματα χωράφια και τους  οδηγούν στην καταστροφή.

Ο συγκεκριμένος δρόμος που βλέπετε στις φωτογραφίες εδώ και 200 χρόνια αποτελεί μια από τις κεντρικότερες αγροτικές αρτηρίες του χωριού.
Ένας δρόμος που οδηγεί σε 500 στρέμματα χωράφια στα οποία οι ιδιοκτήτες τους αδυνατούν να φτάσουν  για να τα δουλέψουν.
Οι αγρότες που έχουν στην κατοχή τους εκεί στρέμματα δεν θέλουν να μπουν από ξένες ιδιοκτησίες, σε μια εποχή που τα δέντρα βρίσκονται σε ανθοφορία και σίγουρα οι ιδιοκτήτες τους δεν θέλουν να γίνεται αυτό.

Αυθαίρετα η δημοτική αρχή Τυρνάβου χαρακτήρισε τον κεντρικό αυτό δρόμο ρέμα.

Και δεν φτάνει το ότι τρία ολόκληρα χρόνια τώρα δεν ήρθε μια φορά ούτε ένα μηχάνημα για να καθαρίσει και να φτιάξει το δρόμο, δε φτάνει που φορτώνουν μπάζα από την συγκεκριμένη περιοχή οδηγώντας τα σε απόσταση δεκάδων χιλιομέτρων και δεν ρίχνουν ούτε δύο φορτηγά στον συγκεκριμένο δρόμο, δεν φτάνει που δεν μπορούν να αντιληφθούν το σύνολο της ζημιάς που προκαλούν σε όσους έχουν χωράφια πέρα από αυτό τον δρόμο, δεν φτάνει που οι συνεχείς ενοχλήσεις δεν έχουν ξυπνήσει τον δήμαρχο από τον πολιτικό λήθαργο που έχει πέσει, μοιράζουν υποσχέσεις και λόγια ότι θα έρθουμε την άλλη εβδομάδα, θα στείλουμε μηχάνημα από μέρα σε μέρα, θα το φτιάξουμε, θα είναι έτοιμο, θα, θα,θα,

Έχουνε φτάσει τώρα σε σημείο να μην σηκώνουν το τηλέφωνο όλοι αυτοί που θα το έφτιαχναν!
Τι έγινε παιδιά; Δεν έχετε αλλά θα;;

Σε λίγες όμως μέρες που θα πάει στο Δήμο εξώδικο για διαφυγόντα κέρδη από την ζημιά που προκαλεί η απόλυτη αδιαφορία τους τότε θα είναι κομμένα όχι μόνο τα θα αλλά και ο βήχας!

Ζητούμε την άμεση αποκατάσταση του δρόμου, που είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να το υλοποιήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ