ΠΟΣΑ ΧΛΜ. ΔΡΟΜΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕ Η ΔΕΥΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διευκρινίσεις ζητά ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Μαμάκος

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας, στελέχη της δημοτικής αρχής Καλογιάννη έδωσαν κάποια στοιχεία, τα οποία γεννούν πολλά ερωτηματικά ως προς την ερμηνεία τους, αν όχι ως προς την ορθότητά τους.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ ανέφερε  πως η δημοτική επιχείρηση  έχει «στρώσει» 400.000 τετραγωνικά μέτρα ασφάλτου!

Αναλογιζόμενος κάποιος τον προαναφερθέντα αριθμό διερωτάται αν όντως μπορεί να έχει γίνει, πού και πότε μία τόσο μεγάλη παρέμβαση που οι Λαρισαίοι όμως δεν έχουν αντιληφθεί.

Επίσης θα πρέπει να διευκρινιστεί, για να αποφευχθούν παρερμηνείες, εάν μιλάμε για επιφάνεια, δηλαδή τετραγωνικά μέτρα ή για μήκος, δηλαδή χιλιόμετρα. Αν βέβαια αφορά το δεύτερο, τότε η ασφαλτόστρωση της ΔΕΥΑΛ – σύμφωνα με τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της – αφορά απόσταση ενός δρόμου που ξεκινά από τη Λάρισα και φθάνει στην… Αθήνα!

Επιπλέον χρήζει ιδιαίτερης σημασίας να ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης ή μόνον για εμβαλωματικές.

Σε κάθε περίπτωση και για να αποσαφηνιστούν πλήρως όλες οι απορίες που γεννήθηκαν, ζητάμε από τη δημοτική αρχή και τη ΔΕΥΑΛ να μας παράσχουν – ως οφείλουν – όλα εκείνα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους παραπάνω ισχυρισμούς τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ