ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 14ο ΓΕΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Σημαντική ποσότητα τροφίμων παρέδωσε το 14ο Λύκειο Λάρισας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων για τις ανάγκες των συμπολιτών που στηρίζονται από τη Δομή με αφορμή και τις εορτές του Πάσχα .

Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στο χώρο του σχολείου από μαθητές και εκπαιδευτικούς με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων της πόλης.
Τα είδη παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου εκπρόσωποι του 15μελούς συμβουλίου των μαθητών του σχολείου συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους κα Παπαστεργίου Ελισάβετ οι οποίοι τόνισαν ότι θέλουν να συμβάλλουν με την προσφορά τους στο έργο της Δομής .

Από την πλευρά το Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κος Βούλγαρης Σωτήρης ο οποίος τους ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία αυτή καθώς και τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ