ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ – ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Αμέτρητες είναι πλέον οι καταγγελίες που φτάνουν στο paidis.com για την κατάσταση που επικρατεί με τα άκοπα χόρτα σε πάρκα, πλατείες και άλση τόσο στον Τύρναβο όσο και στον Αμπελώνα.

Μόλις χθες Τυρναβίτες που έχουν επιλέξει το πάρκο του προφήτη Ηλία για τον καθημερινό τους περίπατο θέλοντας να ασκηθούν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα, δεν έκρυβαν την οργή τους για την κατάσταση που επικρατεί, αφού όπως υποστηρίζουν το άλσος έχει μετατραπεί σε ζούγκλα.

Δεν είναι δυνατόν να θέλουμε να περπατήσουμε και να φοβόμαστε μη βρεθούμε αντιμέτωποι με φίδια και καταλήξουμε για ορό στο νοσοκομείο, σημείωνε χαρακτηριστικά αναγνώστης που έστειλε και τις φωτογραφίες, τονίζοντας ότι δεν είναι μόνο τα χορτάρια που προκαλούν πρόβλημα αλλά και μία διαρροή νερού που έχει μετατρέψει σε έλος σημαντικό τμήμα του άλσους γύρω από τα γήπεδα.

ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανάλογα είναι και τα παράπονα από τον Αμπελώνα. Περίοικοι της πλατείας Καραμήτσου  σημείωναν χαρακτηριστικά:

“Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα αφού από το πολύ χορτάρι δεν τη βλέπει”, καλώντας τη δημοτική αρχή να μεριμνήσει άμεσα για το καθάρισμα αφού τα φίδια καραδοκούν.

Ανάλογη και η κατάσταση στην πλατεία του πρώην μύλου Παπαλέξη επίσης στον Αμπελώνα με αναγνώστη να επισημαίνει:

“Όταν δεν βλέπεις όχι τον γείτονα απέναντι αλλά ούτε και το σπίτι του από το ψηλό χορτάρι, τότε κάτι δεν πάει καλά και είναι αρμόδια η δημοτική αρχή για να λύσει το πρόβλημα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ