ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 3ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Γ. ΜΕΛΑ

Αξιότιμε κ Πρόεδρε.
Σεβαστά μέλη της Επιτροπής,
«Με την επιστολή αυτή , η Δ/νση, οι εκπαιδευτικοί, τα παιδιά και οι γονείς του 3ου Ν/Γ Τυρνάβου, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την ευγενική σας χορηγία προς το σχολείο μας.
Η άμεση ανταπόκριση με την αποστολή του υλικού που σας ζητήσαμε (βιβλία, επιτραπέζια παιγνίδια, αναλώσιμο υλικό ) μας γέμισε με ιδιαίτερη χαρά, γιατί η δωρεά αυτή θα βελτιώσει την ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών μας σε όλους τους τομείς.

Επιπλέον, η προσφορά αυτή μας ενισχύει στους δύσκολους καιρούς που ζούμε ηθικά και υλικά για την όσο το δυνατό καλύτερη και ποιοτικότερη εκπ/ση των παιδιών, εξυπηρετεί τις ανάγκες υλοποίησης των στόχων του Νηπιαγωγείου και προσφέρει στα παιδιά μας νέες γνώσεις και εμπειρίες. Ο Σύλλογος Διδασκόντων σας εύχεται υγεία, ευημερία και ευόδωση των στόχων του Ιδρύματός σας.
Τα παιδιά σας επισυνάπτουν ζωγραφιές που φιλοτεχνήθηκαν ειδικά για εσάς, ως ένδειξη χαράς και ευγνωμοσύνης για τη δωρεά σας.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης της αξιέπαινης πράξης του ιδρύματος για την προσχολική αγωγή.
Επιπλέον, σας ενημερώνουμε πως η επιστολή θα αναρτηθεί στο ιστολόγιο του νηπιαγωγείου μας και θα δημοσιευτεί στον τοπικό τύπο.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ