ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στα δικαστήρια στέλνουν το δήμο Τυρνάβου και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο 2 γυναίκες που δέχθηκαν ισάριθμες επιθέσεις σε διαφορετικό χρόνο από ένα μεγαλόσωμο σκυλί σε γειτονιά του Αμπελώνα, αν και όπως υποστηρίζουν ο σκύλος που εμφανίζεται ως αδέσποτος έχει ιδιοκτήτη ο οποίος τον φροντίζει και το ζώο βρίσκεται συνεχώς στο χώρο του σπιτιού είτε στο πεζοδρόμιο είτε εντός της αυλής.

Η μία από τις δύο γυναίκες φέρει τραύμα στο πόδι ενώ η άλλη τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο στο ύψος του αφτιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ζώου είχαν εκφραστεί παράπονα και στο παρελθόν με αποτέλεσμα να επέμβει τότε ο δήμος, να το στειρώσει και να το επιστρέψει στο φυσικό του περιβάλλον.

Τώρα οι δύο γυναίκες που ζητούν δικαίωση για τις επιθέσεις που δέχθηκαν υποστηρίζουν ότι θα φροντίσουν να αποδείξουν ότι ο σκύλος είναι δεσποζόμενος ώστε να τιμωρηθεί και αυτός που τον φροντίζει.

Επίθεση και σε μαθητή

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες σε άλλο σημείο του Αμπελώνα ένα σκυλί επιτέθηκε σε μαθητή την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του με αποτέλεσμα να τον δαγκώσει ευτυχώς στο παπούτσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ