ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 9 – 14 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Με μεγάλες προσφορές συνεχίζει και αυτήν την εβδομάδα το κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο που προφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές κρέατα και κρεατοσκευάσματα, όπως έχει συνηθίσει το καταναλωτικό κοινό της ευρύτερης περιοχής κάθε εβδομάδα με εκπλήξεις και πάμφθηνες τιμές σε προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας.

Αλλωστε το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων εφαρμόζει όλο το χρόνο πολιτική μεγάλων προσφορών σε όλα τα είδη κρεάτων, που το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, όπως κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 9 Μαΐου έως και το Σάββατο 14 Μαΐου είναι:

Μπριζόλες χοιρινές κόντρα 3,99€/κιλό.

Ψαχνό χοιρινό 4,39€/κιλό.

Κότσι χοιρινό 3,49€/κιλό.

Σνίτσελ χοιρινό 4,99€/κιλό.

Κιμάς ανάμεικτος 5,99€/κιλό.

Μπριζολάκια χοιρινα μαριναρισμένα 3,79€/κιλό.

Κοντοσούβλι χοιρινό 2€/τεμάχιο.

Κοντοσούβλι πρόβειο 2€/τεμάχιο.

Σουβλάκια χοιρινα 0,50€/τεμάχιο .

Ρόλο χοιρινό 4,99€/κιλό.

Κοκορετσάκια 4,90€/κιλό.

Ζυγούρι μπροστινό 3,99€/κιλό.

Λουκάνικο χωριάτικο 3,49€/κιλό.

Λουκάνικο κοτόπουλο 2, 99€/κιλό.

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com