ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ 11ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Το 11ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 το πρωί στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας και θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 800 μαθητές και 90 εκπαιδευτικοί από σχολεία της ΠΕ Λάρισας με παρουσίαση ψηφιακών τους έργων.

Το Φεστιβάλ διεξάγεται για 10η συνεχή χρονιά στη Λάρισα, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, και διοργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή Λάρισας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, το 2ο Δ.Ι.Ε.Κ. Λάρισας, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης Π.Ε. Λάρισας, το Μουσικό Σχολείο Λάρισας και το 1ο ΣΔΕ Λάρισας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π), της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος (Ε.Π.Ε), της Ελληνικής Εταιρίας Επιστημόνων και Επαγγελματιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Ε.Π.Υ) και της Ελληνικής Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (Ε.Τ.Π.Ε), ενώ σημαντική για την επιτυχία του ήταν και η συνδρομή της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ).

Η επίσημη έναρξη του Φεστιβάλ, η οποία θα περιλαμβάνει και τους χαιρετισμούς των επισήμων, θα γίνει την Πέμπτη 12 Μαΐου, στις 11:50 π.μ. (Μουσικό Σχολείο Λάρισας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ