ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η «1η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΆΝΟΙΞΗΣ» ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στα Φάρσαλα από το δήμο Φαρσάλων, η «1η Γιορτή της Άνοιξης» σε συνεργασία με την Ακαδημία Φαρσάλων και τη ΔΗΚΕΦΑ.

Παιδικά χαμόγελα, ζωγραφιές και παραδοσιακοί ήχοι και χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδας, πλημμύρησαν την πλατεία Δημαρχείου.

Παιδιά ζωγράφισαν για την άνοιξη, οι πολίτες κρατούσαν στα χέρια λουλούδια από το γεωπονικό τμήμα του ΕΠΑΛ Φαρσάλων και οι χορευτικοί σύλλογοι στη συνέχεια έδωσαν έναν διαφορετικό τόνο στην εκδήλωση.

Η πρότυπη Καλλιτεχνική Ομάδα Χορού «ΕΚΝΕΥΣΙΣ» Κωνσταντίνου Νικολαΐδη, το Χορευτικό της ΠΟΠΚΣ από τον όμιλο «Δικταίοι Καστρινοί», ο Χορευτικός Σύλλογος Χαλικίου και ο Χορευτικός Σύλλογος Ηπειρωτών Φαρσάλων και περιχώρων, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις με μοναδικές εμφανίσεις.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου ευχαρίστησε τους πολίτες για τη συμμετοχή τους, τονίζοντας πως «αυτό μας τιμά και μας δίνει θάρρος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και στον μέλλον με ανάλογες εκδηλώσεις και να καθιερώσουμε την «Γιορτή της Άνοιξης» στις επόμενες χρονιές». Ο κ. Εσκίογλου ευχαρίστησε επίσης όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Δημήτρης Γούσιας και Ευαγγελία Χαμορούσου, ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ κ. Νίκος Γκατζόγιας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΦ κ. Σταύρος Κουκουλιός, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Φαρσάλων κ. Γιάννης Φίκας, η πρόεδρος της κοινότητας Φαρσάλων κ. Θεοδώρα Πρεκατέ, τα μέλη του Δ.Σ. της κοινότητας κ.κ. Ντίνος Βαρακλιώτης και Φωτεινή Πιτσιάβα κ.α.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ