ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΦΙΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 11ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το 11ο Γυμνάσιο Λάρισας κέρδισε το Πρώτο Βραβείο για την αφίσα που δημιούργησε η μαθήτρια της Γ’ τάξης Μαρίνα Βαγγοπούλου για το διαγωνισμό «Η ΓΗ το σπίτι μας… Όλοι μαζί, φροντίζουμε, αλλάζουμε…»

Η μαθήτρια παράλαβε το βραβείο της σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΝΑ Λάρισας, ο οποίος ήταν ο φορέας που διοργάνωσε τον διαγωνισμό.

Το 11ο Γ/σιο Λάρισας δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που σχετίζονται με το Περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή και για αυτό το λόγο, τα ενσωματώνει στο αναλυτικό πρόγραμμα με κάθε ευκαιρία. Επίσης, υλοποιεί τακτικά εθνικά περιβαλλοντικά προγράμματα, αλλά έχει συμμετάσχει με ιδιαίτερη επιτυχία και σε διεθνές πρόγραμμα Erasmus+ KA2 με θέμα την ανακύκλωση ως παράγοντα για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και ως προς την συμβολή της στην πράσινη ανάπτυξη.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος καθηγητών του 11ου Γ/σίου Λάρισας συγχαίρει τη μαθήτρια Μαρίνα Βαγγοπούλου για την επιτυχία της, καθώς και τους υπόλοιπους μαθητές που πήραν μέρος στο διαγωνισμό για την ανταπόκριση και την προσπάθειά τους και εύχεται τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες να συνεχιστούν και στο μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ