ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΟΧΗ

Ευτυχώς η δικαιοσύνη πράττει ότι δεν κάνει η κυβέρνηση σημείωσε μετά την επανασύνδεση ο Β. Κόκκαλης το γραφείο του οποίου ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπόθεση

Με μία εξαιρετικά δηκτική δήλωση, ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για το γεγονός πως αρνείται πεισματικά να βάλει φρένο στη σωρεία διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος σε σπίτια.

Με αφορμή μάλιστα, την περίπτωση αγρότη από χωριό του δήμου Κιλελέρ, ο οποίος είδε το ρεύμα στο σπίτι του να κόβεται, επειδή είχε οφειλές σε αγροτική παροχή, ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε χαρακτηριστικά πως ευτυχώς η δικαιοσύνη κάνει ότι δεν πράττει η κυβέρνηση.

Το δικηγορικό γραφείο του κ. Κόκκαλη ανέλαβε αφιλοκερδώς την υπόθεση του αγρότη και μετά από κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, το δικαστήριο έκανε δεκτό το ζήτημα της καταχρηστικότητας των ενεργειών του ΔΕΔΔΗΕ και με προσωρινή διαταγή τον υποχρέωσε να επανασυνδέσει το ρεύμα στο σπίτι του αγρότη.

Σε δήλωσή του για την δικαστική απόφαση, ο Λαρισαίος βουλευτής αναφέρει: «Δυστυχώς για την κυβέρνηση ό,τι δεν κάνει για τους ευάλωτους συμπολίτες, ευτυχώς το πράττει η δικαιοσύνη. Το θέμα της πρόσβασης στην ηλεκτροδότηση είναι ζωτικής σημασίας για την κοινωνία και κατά συνέπεια, κατ’ εξοχήν πολιτικό. Δεν είναι νομικό, καθώς το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Ως ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ζητούμε την αναστολή όλων των διακοπών ηλεκτροδότησης μέχρι να κριθεί η νομιμότητα της ρήτρας αναπροσαρμογής από τη δικαιοσύνη.

Η δε, «ρήτρα Μητσοτάκη» θα κριθεί από τον ελληνικό λαό στις εκλογές που πλησιάζουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ