Η ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η Βάσω Παπαγιάννη είναι η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ιστορικού σωματείου, Λύκειον των Ελληνίδων Λάρισας. Μετά από την εκδημία της αείμνηστης Θέλμας Ζητωνούλη, Προέδρου του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας επί 27 έτη, η Ολομέλεια του Δ.Σ. του ΛΕΛ σε έκτακτη Συνεδρίασή της, την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, εξέλεξε τη νέα Πρόεδρο, Βάσω Παπαγιάννη. Αντιπρόεδρος Α΄ εξελέγη η Παναγιώτα Σούρλα- Αβραμοπούλου.

Σε δήλωση μετά την εκλογή της, η κυρία Β. Παπαγιάννη είπε:

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Δ.Σ. για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν, να με εκλέξουν ως τη νέα Πρόεδρο του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Λάρισας, σε διαδοχή της αείμνηστης Θέλμας Ζητωνούλη. Η ευθύνη είναι μεγάλη και σας διαβεβαιώνω πως θα εργαστώ για τους κοινούς μας στόχους με αγάπη και σεβασμό. Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την προσφορά τους. Με την ομαδική δουλειά και με τη συμπαράσταση όλων θα δώσουμε νέα πνοή στο Λύκειό μας, που έγραψε λαμπρές σελίδες στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και όχι μόνο.

Στόχος και επιδίωξή μου είναι να δραστηριοποιήσουμε όλα τα μέλη, φίλους, και συνεργάτες ώστε το Λύκειον των Ελληνίδων Λάρισας να παραμείνει σημείο αναφοράς πολιτισμού και μόρφωσης εντός και εκτός Ελλάδας. Με σύμπνοια, αλληλεγγύη, ομαδική εργασία και απέραντη αγάπη για την παράδοσή μας θα συνεχίσουμε».

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com