ΌΡΚΟΙ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΗΛΙΑ Β. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΑ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ συνεχίζει για τρίτη χρονιά το θεσμό ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΑ στο ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, όπου φιλοξενεί θεατρικές ομάδες της Λάρισας (και της Θεσσαλίας). Στόχος των Δευτερότριτων είναι η καλλιτεχνική υποστήριξη των θεατρικών ομάδων με την παροχή κάθε μέσου που ενδυναμώνει το καλλιτεχνικό τους αποτέλεσμα και την ορατότητα και προβολή της εργασίας τους.

Στο πλαίσιο αυτό η θεατρική ομάδα Πασπαρτού, παρουσιάζει την παράσταση ’Ορκοι Αγάπης, τη Δευτέρα 16 & Τρίτη 17 Μαΐου, και ώρα 21.00, στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος.

Η Πασπαρτού, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στα πεδία του πολιτισμού και των τεχνών, με σκοπό τη δημιουργία πρωτότυπων και ολοκληρωμένων δράσεων, ψυχαγωγικού αλλά και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς φορείς της πόλης με γνώμονα την προσφορά ποιοτικών πολιτιστικών αγαθών στο κοινό.
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Σωτήρης και η Άσπα είναι ένα σύγχρονο αντρόγυνο που μετά από δέκα χρόνια γάμου, νιώθουν ότι έχουν βαλτώσει. Η απιστία, η έλλειψη αγάπης αλλά και ερωτικής επαφής, κυρίως από τη πλευρά του Σωτήρη, οδηγούν την Άσπα στην απώλεια της γυναικείας αυτοπεποίθησης και στα όρια του νευρικού κλονισμού.
Στη προσπάθεια τους να σώσουν το γάμο τους, καταλήγουν σε μεθόδους ασύμβατες μέχρι πριν, ώσπου… τα πάντα ανατρέπονται. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, η Άσπα παίρνει το πάνω χέρι και….
Βασισμένο στο έργο Ελεύθερο Ζευγάρι, του Ντάριο Φο, το κείμενο προβάλλει μέσα από τις αδιάκοπες εναλλαγές γέλιου, συγκίνησης αλλά και στοχασμού τους προβληματισμούς των σύγχρονων ζευγαριών και τους κλυδωνισμούς του έγγαμου βίου στη σημερινή εποχή.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή κειμένου: Δώρα Παπαδούλη – Ηλίας Β. Παπαγιάννης
Σκηνοθεσία: Ηλίας Β. Παπαγιάννης
Μουσική επιμέλεια: Θέμης Σαμαντζής
Σκηνικά – Κοστούμια: Δώρα Παπαδούλη
Κατασκευή σκηνικού: Στέλιος Μακρυγιάννης
Σχεδιασμός αφίσας: Σταμάτης Πλουμιστός – Ευτυχία Θάνου
Γραφίστικη επιμέλεια: Μουτζούρα
Φωτογραφίες : Uniqon
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Σακκάς, Καλλιόπη Λαγκούρα
Παραγωγή : Πασπαρτού Productions
Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.

Τιμές εισιτηρίων : 10 ευρώ κανονικό, Προπώληση : 8 ευρώ, Φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ : 5 ευρώ.
Τηλέφωνο πληροφοριών και κρατήσεων: 6906684732 (Ώρες: 10:00-13:00 &18:00-21:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ