ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ “MUSICARTE”

Ο Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας “musicArte προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του, την  Τρίτη 17 Μαΐου 2022 και ώρα 7:00μ.μ. στην ετήσια εαρινή συναυλία των μουσικών εργαστηρίων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Θεάτρου «Δημάρχου Βασιλείου Φαρμάκη» στο Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας.

Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής από τη μουσική σκηνή λόγω της πανδημίας οι μικροί και μεγάλοι μουσικοί των εργαστηρίων πιάνου, αρμονίου, ακορντεόν, κιθάρας, κρουστών, μοντέρνου και κλασικού τραγουδιού του συλλόγου μαζί με τους καθηγητές τους θα παρουσιάσουν ένα μικρό αξιόλογο δείγμα της δουλειάς τους, καλωσορίζοντας μουσικά το καλοκαίρι με ευχάριστες μελωδίες του ελληνικού και διεθνούς κλασσικού και μοντέρνου ρεπερτορίου. Συμμετέχουν τμήματα μουσικής προπαιδείας και μουσικού νηπιαγωγείου καθώς και το προκαταρκτικό τμήμα της παιδικής χορωδίας “musicArte”.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ελασσόνας και της Αντιδημαρχίας πολιτισμού, παιδείας και δια βίου μάθησης. H είσοδος είναι ελεύθερη με υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com