Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Υποστήριξε ο Χρ. Καπετάνος από το Δαμάσι

Στα μέτρα ανακούφισης που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός για την ενεργειακή κρίση, εστίασε μεταξύ των άλλων ζητημάτων, ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, κατά την επίσκεψη του στο Δαμάσι Τυρνάβου.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Καπετάνος, «μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον, η κυβέρνηση με στοχευμένες παρεμβάσεις δίνει ανάσα σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες με τη σημαντική παρέμβαση στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε μπροστά, βλέποντας τις διαβουλεύσεις σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης να καθυστερούν, με στόχο να αποκαταστήσει μία σημαντική αδικία που δημιουργήθηκε μέσα από την πολυεπίπεδη παγκόσμια κρίση στην ενέργεια.

Κατανοούμε την τεράστια πίεση που δέχονται σήμερα οι πολίτες, τη δεχόμαστε κι εμείς οι ίδιοι, όμως από την άλλη, άπαντες καταλαβαίνουν επίσης πως δεν υπάρχει προηγούμενο για μία κυβέρνηση, να βρεθεί αντιμέτωπη με τόσο πολλές εξωγενείς κρίσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όμως, παρά την ασφυκτική πίεση τεράστιων διεθνών κρίσεων, μακριά και πέρα από ανέξοδους λαϊκισμούς, διαχειρίζεται με επάρκεια και αποτελεσματικότητα την κατάσταση, ώστε οι επιπτώσεις που επηρεάζουν την κοινωνία να μετριαστούν στο ελάχιστο εφικτό.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ