ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

Κάθε προσδοκία φαίνεται να ξεπερνά οι συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία για την εκλογή του Αλ. Τσίπρα στην θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Εκατοντάδες άτομα από το πρωί σπεύδουν στα εκλογικά κέντρα στο νομό Λάρισας για να ψηφίσουν για πρόεδρο ενώ ανάλογη είναι η εικόνα που μεταφέρουν τα στελέχη του κόμματος από όλη τη χώρα.

Ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί είναι η δήλωση του γραμματέα της οργάνωσης μελών Τυρνάβου Νίκου Γεωργάκη, ο οποίος μίλησε για μία τεράστια συμμετοχή που ξεπέρασε τις προσδοκίες ακόμη και των πιο αισιόδοξων στελεχών.

Πολίτες σπεύδουν να ψηφίσουν στη διαδικασία και να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργάκης, υποστηρίζοντας ότι μέχρι τις 8 το βράδυ η συμμετοχή αναμένεται να φτάσει σε τεράστια νούμερα.

Ο Αλ. Τσίπρας που ψήφισε το πρωί στην Αθήνα έκανε λόγο για γιορτή της συμμετοχής στη διαδικασία και μίλησε για ιστορική μέρα. Στη δήλωσή του αναλυτικά ανέφερε:

Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μια σημαντική, μια σπουδαία μέρα για τη δημοκρατική παράταξη του τόπου μας. Θα έλεγα ότι είναι η Κυριακή της δημοκρατίας. Μια γιορτή συμμετοχής που μπορεί να εμπεδώσει στον τόπο μας, να δυναμώσει και να εμπεδώσει το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

Σε πάνω από χίλια σημεία σε όλη τη χώρα, από τον Έβρο έως την Γαύδο και από την Κέρκυρα ως το Καστελόριζο, παντού, τμήματα εκλογικά έχουν στηθεί για μια πρωτόγνωρη διαδικασία, γιατί δεν είναι μόνον η εκλογή του προέδρου, αλλά της συλλογικής ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλουμε αυτή η διαδικασία να μην αφορά μονάχα τα εσωτερικά μας –που για μας όντως είναι μια πρωτόγνωρη δοκιμασία και θα μας δυναμώσει πολύ- αλλά να αφορά στο μέλλον αυτού του τόπου. Γι αυτό καλούμε σήμερα στις κάλπες μας κάθε δημοκρατικό πολίτη να έχει μια ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα δυνατό, να ακουστεί η φωνή του. Κάθε νέα και νέο, εργαζόμενους που όλα αυτά τα χρόνια βιώνουν την εργασιακή ανασφάλεια, συνταξιούχους που είδαν να στερούνται οι δυνατότητές τους, μικρομεσαίους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, όλους να δώσουν ένα ισχυρό μήνυμα, ένα μήνυμα πολιτικής αλλαγής για να επισπευσθούν οι πολιτικές εξελίξεις και να έρθει εκείνη η ώρα που θα σημάνει μια διαφορετική πορεία για τον τόπο και το λαό μας. Με στήριξη της κοινωνίας, στήριξη των αδύναμων.

Σήμερα καλούμε τους πολίτες να πάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια τους, ώστε αύριο να πάρουν τις τύχες της χώρας στα δικά τους χέρια.

Σας ευχαριστώ.​

Proed dil ekl 1552022
.docx
28.5kB

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ