ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 2.5 ΕΚΑΤ. € ΣΤΟΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σε κλίμα αισιοδοξίας για το μέλλον, που απορρέει από την ανοδική πορεία και την αύξηση της κατανάλωσης και της αποδοχής που απολαμβάνουν τα προϊόντα του Συνεταιρισμού, από το ευρύ κοινό, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου

Η χθεσινή συνέλευση ενέκρινε την εισήγηση του προέδρου του συνεταιρισμού Χρήστου Τσιτσιρίγγου για την υλοποίηση ενός σημαντικού επενδυτικού προγράμματος ύψους 2,5 εκ. € που προβλέπει αύξηση της χωρητικότητας των δεξαμενών και εκσυγχρονισμό του οινοποιείου, το οποίο μες την ολοκλήρωσή του θα ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τη θέση του συνεταιρισμού στην αγορά κρασιού και αποσταγμάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κ. Τσιτσιρίγγος έκανε αναφορά στα πεπραγμένα της περασμένης χρονιάς, στις ακούραστες προσπάθειες που κατέβαλε το Δ.Σ. και ο ίδιος προσωπικά, για την συνέχιση της καλής πορείας του «καλύτερου Συνεταιρισμού της χώρας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα παρουσίασε αναλυτικά τις προοπτικές για την αμπελουργία της περιοχής που όπως τόνισε καλώς εχόντων των πραγμάτων, διαγράφονται θετικές.

Νωρίτερα ο προϊστάμενος του Λογιστηρίου, κ. Δημήτρης Τσιτσιγιάννης παρουσίασε τις οικονομικές καταστάσεις, που παρά τις δυσκολίες, και το 2021 δείχνουν θετικό αποτέλεσμα και πλεόνασμα, ενώ ο Διευθυντής κ. Ευάγγελος Σίκαλος, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό για την νέα χρονιά και τις νέες επενδύσεις που ετοιμάζονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ