5 ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΗ ΝΕΑ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων σε όλη τη Θεσσαλία οριστικοποιήθηκαν και τα ονόματα των Θεσσαλών που θα μετέχουν στη νέα 300μελη Κ.Ε. του κόμματος. Βάσει των στοιχείων τη μερίδα του λέοντος παίρνει ο νομός Λάρισας που πλέον θα εκπροσωπείται στο κορυφαίο κομματικό όργανο με 5 στελέχη και μάλιστα τα 3 εξ αυτών βρέθηκαν και στις 3 πρώτες θέσεις εκλογής.

Πιο συγκεκριμένα πρώτος των πρώτων με 550 ψήφους αν και στο νομό Λάρισας κινήθηκε χαμηλά είναι ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ αγρότης Αρης Αγραφιώτης που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στους υπόλοιπους νομούς. Ακολουθεί στη 2η θέση με 548 ψήφους είναι ο γραμματέας της ΝΕ Λάρισας Β. Ζωγράφος που ήταν πρώτος στο νομό Λάρισας ενώ στην 3η θέση με 461 ψήφους η επίσης Λαρισαία, οικονομολόγος και προερχόμενη από τη διεύρυνση Ζωή Ακριβούλη πού ήταν 2η στο νομό Λάρισας.

Η κ. Ακριβούλη είναι η 1η σε ψήφους γυναίκα στο νομό Λάρισας και στη Θεσσαλία.

Στην 7η θέση με 389 ψήφους είναι η καταγόμενη από τον Τύρναβο εκπαιδευτικός και συνδικαλίστρια Ουρανία Παπαζεύκου ενώ στην 9η θέση με 339 ψήφους είναι η Λαρισαία εκπαιδευτικός και συνδικαλίστρια Ερμιόνη Μαγαλιού.

Πρώτη αναπληρωματική είναι η επίσης Λαρισαία Ελένη Σδράλη με 307 ψήφους.

Αναλυτικά οι 12 Θεσσαλοί που εκλέγονται στη νέα Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. είναι οι:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ