ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Δείτε τί αναφέρει το κείμενο που υπογράφει η επικεφαλής της παράταξης Μ. Κωστή

Κύριε δήμαρχε και κύριοι της συμπολίτευσης,

Η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών, επί δύο και πλέον χρόνια, ζητά σταθερά και αμετακίνητα, από την δημοτική αρχή, να έχει πληροφόρηση για:
1)Πόσα και ποιά είναι τα δημοτικά ακίνητα, του δήμου Τεμπών, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προσκομίσει στο δήμο οι πρόεδροι των κοινοτήτων, όλων των δημοτικών ενοτήτων

2)Ποιές ενστάσεις, για ποιά ακίνητα, που έχουν ήδη εγγραφεί στο Κτηματολόγιο και εναντίον ποιων, έχει κάνει ο δήμος Τεμπών

3)Γιατί δεν προχωρά η εγγραφή στο Κτηματολόγιο και των υπολοίπων ακινήτων, που σύμφωνα με έρευνα μας, είναι πάρα πολλά και

4) Γιατί δεν μας δίνονται τα στοιχεία που ζητάμε, έχοντας υποχρέωση να μας τα παράσχετε, διότι , ως διοίκηση του δήμου, έχουμε έννομο συμφέρον να τα γνωρίζουμε.

Αντ’ αυτών, δεν μας δίνεται κανένα στοιχείο η μας δίνονται ανεπαρκή και δυσανάγνωστα, χωρίς περιγραφή του ακινήτου, χωρίς αναφορά των αντιδίκων στις ενστάσεις του δήμου, τις οποίες, σύμφωνα με απάντηση του αντιδημάρχου τεχνικών έργων, δεν τις καταλαβαίνουμε γιατί δεν ξέρουμε να τις διαβάζουμε.

Επειδή λοιπόν “δεν ξέρουμε”, ζητάμε να μας δώσετε, με λεπτομέρειες, όλα όσα τώρα και επανειλημμένα έχουμε ζητήσει, που να τα διαβάζει και να τα αντιλαμβάνεται και ο πλέον “άσχετος” αναγνώστης, χωρίς περιστροφές και καθυστέρηση.

Αλλιώς να μας πείτε τι φοβάστε και δεν τα δίνετε η τι δεν έχετε κάνει ώστε αυτά τα στοιχεία να είναι διαθέσιμα, ευανάγνωστα και κατανοητά.

Επισημαίνουμε ότι πρόκειται για λαϊκή περιουσία που την ευθύνη, για την διάσωση και συντήρησή της, φέρει ακέραια η εκάστοτε δημοτική αρχή και όχι για τσιφλίκι του κάθε δημάρχου, αντιδημάρχων, συμβούλων και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ζητάμε η ερώτησή μας να τεθεί και πάλι σε συζήτηση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, αν μέχρι τότε δεν μας έχουν δοθεί όλα τα στοιχεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ