Ο ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ – Η ΒΟΜΒΑ – ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ

Αίσθηση προκάλεσε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Τυρνάβου η καταγγελία που έκανε σε βάρος του δημάρχου ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στέλιος Ροντούλης ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Κόκουρας κάλεσε στο σπίτι του σύμβουλο της Δράσης Πολιτών και του έταξε αντιδημαρχία με την προϋπόθεση να είναι μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Ο κ. Ροντούλης χαρακτήρισε απαράδεκτο για έναν αιρετό να επιχειρεί εκμαυλισμό συνειδήσεων και σημείωσε ότι με τέτοιες κατακριτέες πρακτικές κανείς δεν μπορεί να προχωρήσει στην αυτοδιοίκηση και όχι μόνο.

Πάντως ο κ. Ροντούλης επιφύλαξε και μία βόμβα ενημερώνοντας το σώμα ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος στον Τύρναβο σημειώνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει το δήμο και τους κατοίκους του και από άλλο μετερίζι.

Αν και η τοποθέτησή του είναι ξεκάθαρη, άτομα που γνωρίζουν καλά τον κ. Ροντούλη υποστήριζαν μετά το τέλος της συνεδρίασης ότι στην πολιτική ποτέ δεν λες ποτέ…

Η ανακοίνωση του κ. Ροντούλη προκάλεσε όμως την αντίδραση του συμβούλου της Συν Πολιτείας Χρ. Τσιόπα, ο οποίος έκανε λόγο για δυσάρεστη εξέλιξη, αφού όπως ανέφερε ο κ. Ροντούλης είναι πολιτικό κεφάλαιο για τον τόπο και αν και έχουν διαφορετικές απόψεις η πολιτική σύγκρουση ήταν πάντα εποικοδομητική και ευχάριστη.

Ο κ. Ροντούλης ευχαρίστησε τον κ. Τσιόπα για το εγκώμιο που του έπλεξε, αρκεί όπως είπε να μην κρύβει κάποια ιδιοτέλεια και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις επόμενες εκλογές.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ