ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας φέτος και ύστερα από δυο χρόνια πανδημίας με απαγόρευση της διεξαγωγής συνεδρίων θα διοργανώσει την 21η Συνάντηση των Γραφείων Πρακτικής Άσκησης των Πανεπιστημίων της Ελλάδας που θα γίνει την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 στο Ξενοδοχείο Domotel Xenia στο Βόλο.

Στην συνάντηση θα παρευρεθούν ο Γενικός Γραμματέας Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αποστόλης Δημητρόπουλος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ζήσης Μαμούρης, εκπρόσωποι όλων των Πανεπιστημίων της χώρας και εκπρόσωποι των Συνδέσμων α) Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και β) Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν τους συνέδρους θα είναι η θεσμοθέτηση της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών όλων των Τμημάτων των Πανεπιστημίων, η χρηματοδότηση αυτής μέσω Εθνικών και Ευρωπαϊκών πόρων, η εξάμηνη Πρακτική Άσκηση των φοιτητών των πρώην ΤΕΙ, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της πανδημίας και άλλα διαχειριστικά θέματα και θέματα ασφάλισης των ασκούμενων.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Πρόεδρος του Δικτύου των Γραφείων Πρακτικής Άσκησης των Πανεπιστημίων της Ελλάδας κ. Ευθύμιος Προβίδας, καθηγητής του Τμήματος Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Ε. Προβίδας
Τηλ. 6948880766
Email: providas@uth.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ