ΣΤΟ 6ο ASTERIX OPEN ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ O A.O.TAEKBONTO ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Στο Νίς της Σερβίας διεξήχθη το 6ο ASTERIX OPEN στις 14-15 Μαΐου 2022 με την συμμετοχή 1.800 αθλητών. Εκεί συμμετείχε ο Αθλητικός Όμιλος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Τυρνάβου με τους αθλητές Χατζή Μαρία, Ντόβα Αλέξανδρο και Κωνσταντά Αθανάσιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για όλους τους αθλητές ήταν η πρώτη εμπειρία εκτός συνόρων, αγωνιζόμενοι με πάθος για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Ντόβας κέρδισε τον πρώτο αγώνα χάνοντας στον δεύτερο από τον έμπειρο Ούγγρο αθλητή. Η Χατζή έχασε από την Βουλγάρα αθλήτρια στον χρυσό πόντο και ο Κωνσταντάς που ήταν ο μικρότερος σε ηλικία στην κατηγορία του από τον Βούλγαρο αθλητή.

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές για την εμφάνισή τους και τον προπονητή Ντιντό Χρήστο που ταξίδεψε μαζί τους, ο οποίος ξέρει πολύ καλά να χτίζει πρωταθλητές και να τους δείχνει τον δύσκολο αυτό δρόμο αρχικά μαζεύοντας εμπειρίες. Επίσης ευχαριστεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ντιντού Θεοδώρα για την πολύτιμη βοήθεια στους αθλητές μιας και ο Ντιντός σ αυτήν την αποστολή είχε διπλό ρόλο αυτόν του προπονητή στην Ένωση Βορείου Ελλάδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ