ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Διοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Λάρισας

Συνάντηση με μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Λάρισας είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. Ο Αρχηγός της Ένωσης Δαυίδ Ζακάρ και ο Υπαρχηγός της Ένωσης Γιώργος Παπαλέξης παρέδωσαν στον Περιφερειάρχη την πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου «Σαν πήγα στα λυκάκια – Ανίχνευση της ιστορίας του προσκοπισμού της Λάρισας του παλαιού προσκόπου Ευάγγελου Ρηγόπουλου».

Το βιβλίο εκδίδεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και παρουσιάζεται σε εκδήλωση που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Λάρισας την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022 στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του ΔΩΛ.

Ο κ. Αγοραστός συνεχάρη την Ένωση Παλαιών Προσκόπων Λάρισας για την πρωτοβουλία της, που αφήνει παρακαταθήκη στο μέλλον, μεταφέροντας στις νεότερες γενιές διαχρονικές αξίες όπως ο σεβασμός στη φύση και το περιβάλλον, η εθελοντική προσφορά, η συντροφικότητα, η πειθαρχία.

«Στηρίζουμε την έκδοση του βιβλίου και κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης, την διάσωση και προβολή της τοπικής ιστορίας και τη διάδοση των ιδεών του προσκοπικού κινήματος για μια καλύτερη κοινωνία» πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ