46ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ

Το δρόμο της φυλακής πήρε ξανά ο δράστης του νέου επεισοδίου που δημιούργησε χθες τα ξημερώματα, όταν στις 6 το πρωί άρχισε να φωνάξει, να βρίζει και να απειλεί ότι θα κάψει ζωντανό τον πρώην πεθερό του, μόλις έξι μέρες από την αποφυλάκισή του για αδικήματα ανάλογο περιεχομένου.

Πρόκειται για έναν 46χρονο επιχειρηματία στο Βόλο, ο οποίος δημιουργεί συνεχόμενα επεισόδια σε βάρος της πρώην συζύγου του και των πεθερικών του.
Συγκεκριμένα ο δράστης ανέβηκε στα κάγκελα του σπιτιού των πρώην πεθερικών του, στο οποίο ζει επίσης η πρώην σύζυγος και το παιδί του και άρχισε να φωνάζει, να απειλεί ότι θα τους κάψει ζωντανούς και να προσπαθεί να μπει στο σπίτι. Ευτυχώς από το σπίτι έλειπαν η πρώην σύζυγος και το παιδί.

Μετά τις απειλές πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει καταγγελίες το περιεχόμενο των οποίων δεν γνωστοποίησε εν τέλει λόγω του παραληρηματικού του λόγου, αλλά συνελήφθη γιατί στο μεταξύ ο πρώην πεθερός του κατέθεσε μήνυση εναντίον του για όσα προηγούμενα είχαν διαδραματιστεί, ενώ οι απειλές του για φωτιά ίσως και να είχαν βάση υλοποίησης, αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε πλαστικό μπουκάλι νερού γεμάτο βενζίνη.

Με την νέα σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών, διατάσσοντας παράλληλα την έκτιση της ποινής, με αποτέλεσμα ο κατηγορούμενος να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή.
Ο 46χρονος έχει δηλώσει χρήστης ναρκωτικών και αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, γεγονός που τον οδήγησαν σε ακούσιες νοσηλείες δυο φορές, μετά από καταγγελία της πρώην συζύγου και με υπογραφή και του αδελφού του. Ωστόσο ο δράστης το έσκασε δυο φορές από το ψυχιατρείο.

ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ