INFO DAY ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τα δύο νέα δημόσια αγροτικά ΙΕΚ του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ της Λάρισας και των Τρικάλων διοργανώνουν «Info Day» αντίστοιχα στις 24 και 25 Μαΐου 2022 για την παρουσίαση των ειδικοτήτων τους στο κοινό. Οι εκδηλώσεις ενημέρωσης θα ξεκινήσουν στις 10.00 π.μ. και θα διαρκέσουν έως 16.00 μ.μ., ενώ θα πραγματοποιηθούν και ειδικές εκδηλώσεις με θέμα: «Καλλιέργησε το μέλλον σου: Γίνε Νέος Αγρότης».

Πιο συγκεκριμένα το ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ – Αβερώφειος Γεωργική Σχολή Λάρισας, θα παρουσιάσει τις ειδικότητες του «Διαχειριστή Συστημάτων Εκτροφής Αγροτικών Ζώων» και του «Τεχνικού Συντήρησης και Επισκευής Γεωργικών Μηχανημάτων» και στις 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί και η ειδική εκδήλωση. Κατά τη διάρκειά της η Διοίκηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, η Διευθύντρια του ΙΕΚ, αλλά και επαγγελματίες – απόφοιτοι της Σχολής θα αναφερθούν στα πολύτιμα εφόδια που έχουν αποκομίσει κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Την επόμενη μέρα την Τετάρτη 25 Μαΐου, το ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – Ξυλογλυπτική Σχολή Καλαμπάκας, θα παρουσιάσει την ειδικότητα «Τεχνικός Ξυλογλυπτικής και Εφαρμογών σε Ξύλινες Κατασκευές», ενώ η εκδήλωση με θέμα: «Καλλιέργησε το μέλλον σου: Γίνε Νέος Αγρότης», θα ξεκινήσει στις 11.00 π.μ. Σε αυτήν η Διοίκηση του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, ο Διευθυντής του ΙΕΚ, καθώς και επαγγελματίες – απόφοιτοι της Σχολής θα αναφερθούν στον σημαντικό εκπαιδευτικό ρόλο του ΙΕΚ για τη μετέπειτα επαγγελματική αποκατάσταση και καταξίωση των αποφοίτων του στον κλάδο της Ξυλογλυπτικής και των Εφαρμογών σε Ξύλινες Κατασκευές.

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο ΙΕΚ Λάρισας πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης στο ΙΕΚ Τρικάλων πατήστε ΕΔΩ

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ